Young Again® LED Light Therapy Machine

Young Again® Photobiosimulation - Photoeudermia PDT

Young Again® is een uniek wereldwijd gepatenteerd LED (Light Emitting Diode) toestel dat de voordelen van photobiostimulatie, photo-oedeem and PDT combineert. De combinatie van deze technieken geeft Young Again® zijn sterk methabole krachten en stimuleert transport van moleculen doorheen het de huid. 


De licht energie van Young Again® wordt geabsorbeerd door de mitochondriën in de verschillende lagen van de huid, om zo deze cellen te laten regeneren. Het masker van  Young Again® system stuurt licht uit op een afstand van 5 tot 10 mm van de huid zodat deze lichtenergie optimaal geabsorbeerd wordt door de huid. De resultaten zijn verbluffend en zijn wetenschappelijk onderbouwd. Het toestel is FDA approved.In het gamma van Young Again wordt ook behandeling voor het haar aangeboden via een haarmasker. De haarwortels worden gestimuleerd. Haar wordt sterker. Haaruival wordt tegengegaan.

Toepassingsgebied:


PHOTO BIOSTIMULATIE (LED THERAPY)

Light therapie stuurt photonen uit die door cellen van de huid worden geabsorbeerd. Deze technologie kan daardoor acné behandelen, verminderd pigmentatie van de huid en heeft een anti-aging effect . 

PHOTOOEDEEM

Door de absorptie van licht wordt de penetratie en de opname van cosmetische producten verbeterd, zodat deze maximaal worden opgenomen en effecten van de behandeling kunnen verlengd worden. Young Again heeft dermatologische professionele serums, die gebruikt kunnen worden in aanvulling en ter optimalisatie van het effect van de Led therapie.

PDT

Photodynamic therapy is een recente, minimaal invasieve en effectieve manier om een aantal oppervlakkige huid aandoeningen te behandelen.

Waarom kiezen voor Young Again®?

gebruik geeft geen verhitting van de huid, het is volledig gevaarloos, pijnvrij, niet invasief, snel, kan gebruikt worden bij alle huidtypes